Logo Webbouw Plus

YOURTIMETABLES

Digitale timetable applicatie
yourtimetables
Op (muziek) festivals krijg je vaak een papieren timetable alleen in een donkere tent/zaal is deze lastig te lezen. Daarom heb ik deze Laravel applicatie gemaakt zodat je met je telefoon dit ook kan inzien.
Update: dit project is niet meer actief/online

EIGEN TIMETABLE

Je kan niet alleen de timetable zien van het evenement maar ook je eigen timetable samenstellen als er meerdere zalen zijn.
Je klikt gewoon op de artiesten van alle zalen die je wilt zien en je krijgt zo een eigen timetable.
yourtimetables-live-timetable

REALTIME

Als de timetable is geladen voor een evenement hoeft de applicatie niet ververst te worden. Aan de groene kleur (zie voorbeeld in de afbeelding met de telefoon) zie je wie er optreed op dat moment.

De timetable ververst automatisch (Javascript / Vue.js) zodat je geen nieuwe data van de server hoeft te laden. Vooral bij grote evenement wil het wel eens voorkomen dat het netwerk overbelast is, je kan de applicatie dan nog gewoon gebruiken.

IOS EN ANDROID APP

De backend is gemaakt met Laravel.

Voorheen had ik ook een IOS en Android applicatie gemaakt geschreven in Ionic 2 voor de frontend. Alleen onderhoud en release/updaten op IOS vond ik een ramp. Daarnaast kunnen alle functionaliteiten tegenwoordig ook via de browser. Daarom gestopt met de native apps en gebruik gemaakt van progressive webapplicatie elementen.

TECHNIEKEN

laravel
Vue JS
Bootstrap
Progressive webapp
SCSS
Voorbeeld timetable

WEBBOUWPLUS

Marcel van Doornen - Freelance Laravel developer
Marcel van Doornen, freelance Laravel developer
Ben je benieuwd hoe ik jou kan helpen?
Neem contact met mij op