Logo Webbouw Plus

ASKTHIS

Website feedback applicatie
AskThis
AskThis is een website feedback tool om je website te verbeteren. Op Askthis.nl kan je vragen aanmaken en deze met 1 stukje HTML code (na eenmalig installeren van een stukje Javascript) stellen op je website zonder Iframes.

Het is heel laagdrempelig omdat de bezoeker zijn/haar naam of e-mail niet eerst hoeft in te vullen, dus met een enkele klik kan je al feedback ontvangen.
Update: dit project is niet meer actief/online.

WORDPRESS

Voor deze tool heb ik een Wordpress plugin gemaakt zodat je voor de installatie geen technische kennis nodig hebt om AskThis te gebruiken. Deze voegt het stukje Javascript toe om de vragen te tonen, beantwoorden, feedback (optioneel) te geven en de optie om de Font-Awesome library te laden mocht je deze nog niet gebruiken op de Wordpress website.
AskThis stats

STATISTIEKEN

Op askthis.nl kan je de de vragen + de resultaten bekijken. Je kan daar filteren, op vragen waar men feedback heeft opgegeven; datum; pagina URL.

FEEDBACK

Na het beantwoorden van een vraag kan je bij de instellingen van de vraag om extra feedback vragen, bijvoorbeeld om het gekozen antwoord toe te lichten. Voor elk gekozen antwoord kan je een aparte vraag maken.
AskThis feedback

TECHNIEKEN

laravel
Vue JS
Bootstrap
Vanilla Javascript
SCSS
Wordpress API
TDD
Char JS
AskThis

WEBBOUWPLUS

Marcel van Doornen - Freelance Laravel developer
Marcel van Doornen, freelance Laravel developer
Ben je benieuwd hoe ik jou kan helpen?
Neem contact met mij op